2 locuri de joacă noi vor fi amenajate de mall-urile care se ridică în Pitești

de | 29.07.2022 07:31 | Economic, Pitești, Știri

Municipiul se va îmbogăți cu două centre comerciale, situate în colțurile opuse ale Piteștiului, dar și cu două locuri de joacă ce se vor realiza cu bani din sponsorizările provenite de la companiile care le dezvoltă.

Prime Kapital are în derulare construcția mall-ului din cartierul Tudor Vladimirescu, care se anunță a fi cea mai mare investiție de acest tip din județul nostru. Pe lângă faptul că în proiect este prinsă o pasarelă ce va fi trecută în patrimoniul orașului, reprezentând un interes public uriaș, Prime Kapital va mai amenaja și un loc de joacă foarte generos, după cum ne-a dezvăluit edilul Cristian Gentea. Domnia sa ne-a declarat că acesta va fi amplasat în fața Școlii 8, din cartierul Frații Golești, zonă unde va veni unul dintre picioarele pasarelei ce va trece peste calea ferată.

Cel de-al doilea loc de joacă va fi amenajat de către dezvoltatorul SC Square 7 Properties SRL – SC S7 Pitești Property SRL, care realizează centrul comercial din zona Fabricii de Bere, ce va avea inclus un hipermarket Kaufland și magazinul de bricolaj Leroy Merlin, precum și Pepco, Takko și un drive in. Locul de joacă ce va fi amenajat va fi situat în apropierea acestui nou complex, peste drum de stația OMV din zona de nord a municipiului.

4 locuri de joacă prinse în programul Primăriei Pitești

Pe lângă acestea, municipalitatea mai are în plan alte patru locuri de joacă, care sunt prinse în programul de regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești.


Citiți detalii despre cele două comerciale care se construiesc în Pitești, pe anchetaonline.ro

McDonald՚s nou în Pitești -în negocieri! Centrul comercial din Nord aduce alți 2 operatori, inclusiv Leroy Merlin

Anunț Primăria Pitești: Începe construcția noului mall! 1500 locuri de muncă noi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Kaufland | Pitești