A pierdut controlul volanului și s-a dat peste cap!

de | 29.07.2022 07:46 | Știri, Eveniment, Județean

UPDATE 10:31

Din verificările preliminare efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că femeia de 29 de ani, din Albeștii de Muscel, care conducea un autoturism pe DN 73, din  Brașov către Câmpulung, a pierdut controul volanului  într-o curbă ușoară la dreapta, și s-a răsturnat, pe plafon, pe partea carosabilă.

Ca urmare a testării cu aparatul etilotest, a rezultat că aceasta nu a consumat alcool.

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs în cursul aceistei dimineți, în comuna Valea Mare Pravăț. În eveniment care este implecat un singur autoturism. La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă alături de o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Automobilul s-a răsturnat pe partea carosabilă. Victima este o femeie de 29 de ani, care conducea mașina. Ei i s-au acordat îngrijiri și a fost transportată la spital..

Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, există scurgeri de lichide combustibile.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț sunt la fața locului pentru primele măsuri, iar polițiștii Biroului Rutier Câmpulung efectuează cercetări.

În momentul de față, circulația este oprită pe ambele sensuri de mers.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Zincaˮ şi „Brătianuˮ ar putea rămâne fără clasele de gimnaziu. Admiterea la clasa a 5-a – desfiinţată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | SMURD