Fostul arhitect-șef al Primăriei Pitești a intrat în politică!

de | 29.07.2022 08:05 | Știri, Județean, Politic

Proaspăt demisionar de la Primăria Pitești, arhitectul Cătălin Ghiță și-a făcut apariția, în premieră, în politică. Acesta a fost prezent alături de Cătălin Gherzan, președintele Partidului Umanist Social Liberal Argeș, în contextul vizitei efectuate de acesta la filiala locală de la nivelul comunei Miroși.

După cum ne-a declarat liderul organizației argeșene, Cătălin Gherzan, fostul arhitect-șef al Piteștiului și al Câmpulungului este membru al PUSL Miroși, explicându-se astfel prezența sa la vizita de lucru a conducerii județene.

Pe data de 24 iunie, Cătălin Ghiță a demisionat din funcția de arhitect-șef al Primăriei Pitești și a părăsit instituția. Este pentru a treia oară când pleacă din această funcție de conducere.

Traseul său în administrația locală județeană a început în 2017, când a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de arhitect-șef al municipiului Pitești, pe mandatul lui Cornel Ionică. La finele anului 2019, și-a făcut transferul către Primăria Câmpulung, sub coordonarea lui Liviu Țâroiu, dar nu a rezistat și sub conducerea Elenei Lasconi, așa că a demisionat și a revenit la Pitești, în octombrie 2021. O lună mai târziu a fost delegat pe funcția de arhitect-șef, unde a rezistat doar 8 luni.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Ghiță | Pitești