2 polițiști au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost izbită în plin, în timpul unei misiuni!

de | 08.11.2022 10:47 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, marți, 8 noiembrie, în București, acolo unde o autospecială de poliție a fost izbită în plin de către o altă mașină. Totul s-a întâmplat în timpul unei misiuni.

În urma evenimentului, cei doi polițiști, șoferul și pasagerul mașinii, au ajuns la spital.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe str. Barbu Văcărescu, din sectorul 2, conform Digi24.

Potrivit sursei citate, o autospecială de poliție de la Secția 6, care avea în funcțiune mijloacele speciale de avertizare luminoase și acustice a fost lovită de un alt autovehicul în timpul unei misiuni.

La fața locului se fac cercetări la fața locului pentru a se stabili cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul de circulație.

 

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro

2 mașini distruse după un accident rutier! 4 victime implicate!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole