200 de amenzi rutiere în doar 24 de ore!

de | 23.06.2022 17:07 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, alături de cei ai structurilor rutiere municipale și orășenești, au aplicat aproape aproape 200 de amenzi în valoare totală de 30.000 de lei.

De asemenea, după cele constatate, au fost reținute 15 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați se enumeră și un bărbat în vârstă de 25 de ani care a fost prins conducând o motocicletă fără permis.

Totodată, s-a depistat faptul că motocicleta nu era înmatriculată, mai mult, aceasta dispunea de numărul altui motociclu. În urma celor constatate, a fost întocmit un dosar penal, iar polițiștii vor continua cercetările.

De asemenea, în decursul săptămânii trecute, un alt bărbat în vârstă de 39 de ani, din București, a fost depistat conducând sub influența alcoolului, un autoturism, pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești.

Polițiștii au finalizat cercetările cu privire la comiterea infracțiunii și au înaintat dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de trimiterea în judecată a individului.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Motociclist de 22 de ani – Accidentat în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Nicolae Bălcescu

Ultimele articole