Guvernul alocă 1 milion de lei pentru David Popovici

de | 23.06.2022 17:25 | Național, Lifestyle, Știri

  • David Popovici recompensat de Guvernul României!

 

Un milion de lei a alocat Guvernul României pentru a recompensa reușita tânărului înotător David Popovici. Suma este alocată din Fondul de rezervă, anunță premierul Nicolae Ciucă.

 

Am luat decizia de a recunoaşte performanţa sportivului nostru David Popovici şi am decis ca, fiind vorba de o performanţă excepţională, să avem o recunoaştere pe măsură. Am hotărât să îi fie alocat din Fondul de rezervă al Guvernului o sumă în valoare de un milion de lei”, a precizat premierul Nicolae Ciucă.

 

David Popovici

 

David Popovici este primul înotător român care devine campion mondial în probe masculine de nataţie. El a câștigat atât cursa de 200 metri liber, cât și finala la 100 de metri liber.

 

Detalii despre evoluțiile sportivului român dar și imagini video din finala probei de 100 metri, puteți afla de pe anchetaonline.ro:

 

(VIDEO) David Popovici este campion mondial la proba 100 m liber!

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici | Guvernul României