Primarul comunei Bradu vrea ca deschiderea creșei să se facă la 1 septembrie

de | 23.06.2022 17:53 | Știri, Administrație, Județean

 

  • Prima creșă din comuna Bradu va funcționa într-o clădire complet nouă, proiectată și amenajată strict pentru acest obiect de activitate.

Unitatea a rămas în administrarea Primăriei, așa că în prezent se derulează mai multe concursuri pentru ocuparea posturilor vacante din organigrama creșei.

Pe site-ul posturi.gov.ro sunt deja anunțuri de concurs pentru angajarea pe funcțiile de contabil, administrator cu jumătate de normă, bucătar și ajutor de bucătar, îngrijitor clădire, îngrijitor copii, educator puericultor.

 

Avem foarte multe solicitări la Primărie, cred că sunt peste capacitatea creșei, dar nu a început depunerea dosarelor pentru înscriere. Familiile și-au manifestat însă interesul pentru a apela la serviciile unității. În această perioadă dorim să demarăm procedurile pentru dotarea cu mobilier a sălilor și a bucătăriei, cu toate utilajele, mobilierul și echipamentele necesare. Eu sper ca la finele lui august, maximum 1 septembrie, să fie funcțională creșa.”, ne-a declarat primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

 

O altă veste bună este aceea că și școala va avea asistență medicală. Sunt scoase la concurs două posturi de asistent medical, unul pentru creșă, altul pentru școala generală. Necesitatea unui asemenea cadru printre elevi s-a văzut cu precădere în perioada pandemiei, iar din anul școlar următor instituția de învățământ va avea asigurată și această parte de supraveghere sanitară.

 

Bradu primar

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | comuna Bradu