anchetaonline.ro

Bradu. Microbuz electric și sistem de supraveghere prin PNRR

de | 11.06.2022 11:10 | Știri, Administrație, Rural

 

Și Primăria Bradu vrea să treacă pe energie verde. În acest sens, a aprobat contractarea finanțării, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, a primului autobuz electric din flota administrației locale. Suma necesară pentru un asemenea autovehicul nepoluant este de 250.000 euro, fără TVA.

Tot prin PNRR, Consiliul Local a aprobat depunerea unui proiect care presupune modernizarea și extinderea sistemului de monitorizare și supraveghere video a spațiului public  în comuna Bradu. Valoarea maximă eligibilă este de circa 450.000 lei, cu tot cu TVA.

Localitatea are un sistem de supraveghere performant, cu ajutorul căruia a reușit să identifice, de-a lungul anilor, diferiți indivizi certați cu legea, și tocmai pentru că și-a dovedit eficiența este necesară extinderea sa pentru o acoperire mai bună a localității.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | PNRR