Accident mortal! Impact violent între un autoturism și o cisternă

de | 11.06.2022 11:33 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un accident grav de circulație a avut loc, sâmbătă dimineața, pe centura Capitalei, la km 43, în Jilava. Un autoturism și o cisternă s-au lovit, impactul fiind extrem de puternic, astfel încât elemente de caroserie au zburat pe o rază de zeci de metri.

Conform cercetărilor polițiștilor, impactul a fost frontal, după ce șoferul autoturismului, în vârstă de 35 de ani, a pătruns pe contrasens. Se pare că acesta ar fi adormit la volan. El a rămas încarcerat între fiarele mașinii, iar în momentul în care a fost scos de către echipajul de descarcerare, era deja decedat.

S-a încercat resuscitarea conducătorului auto al mașinii, însă din nefericire, paramedicii ajunși la locul tragediei nu putut face nimic pentru a-l salva.

Ancheta polițiștilor va stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri, fiind deviată printr-o parcare din zona localității Jilava. În jurul orei 11:00, traficul rutier a fost reluat pe centura Capitalei.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sute de polițiști și jandarmi- cu ochii pe argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole