Tineri de 20 de ani – Prinși la furat de lemne în Argeș!

de | 23.06.2022 18:07 | Știri, Eveniment, Județean

În decursul zilei de ieri, 22 iunie, polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț și Rucăr au depistat cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 20-45 de ani, care transportau fără drept cantitatea de 4,5 metri cub de material lemnos.

Aceștia s-au ales cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei și cu confiscarea lemnului, acesta fiind predat reprezentanților ocoalelor silvice.

Astfel, în data zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au depistat un bărbat de 45 de ani, din Albești de Muscel, săvârșind această infracțiune. Individul transporta cu o autoutilitară material lemnos în cantitatea de 2.4 metri cub, fără drept legal. Bărbatul a primit o amendă în valoare de 2.000 de lei, fiindu-i confiscat lemnul deținut ilegal. Mai mult de atât, în urma unui control amănunțit, permisul i-a fost reținut după ce s-a constatat că termenul de valabilitate era expirat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cum a fost înregistrat primarul din Călinești. Tatăl fetei: O chema în birou fără telefon!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: