CONCURS! Se caută noi şefi pentru justiţia argeşeană

de | 23.06.2022 18:30 | Administrație

S-a dat startul unui nou concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante din justiţie, cinci dintre acestea fiind la instanţe din Argeş. Săptămâna trecută s-a încheiat etapa înscrierilor, prilej cu care s-a aflat că doar pentru două dintre funcţiile scoase la concurs există doritori.

judecatori inscrisi la concurs

Cine s-a înscris la concurs

Mai exact, pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Piteşti au fost validate candidaturile a doi judecători – fostul preşedinte al acestei instanţe, Marius Gabriel Săndulescu, şi magistratul Daniel Radu -, iar pentru şefia Judecătoriei Piteşti s-a înscris un singur judecător, în persoana lui Ionuţ-Dragoş Crînguş, preşedintele Secţiei Civile.

În schimb, nu există niciun candidat pentru posturile de preşedinţi ai judecătoriilor de la Curtea de Argeş şi Topoloveni şi nici pentru cel de vicepreşedinte al Judecătoriei Câmpulung, care vor funcţiona cel puţin până în 2023 cu conducere delegată de CSM. Candidaţii rămaşi în competiţie vor susţine testarea psihologică, în scris şi sub formă de interviu, în perioada 10-14 iulie, între 22 şi 28 iulie îşi vor prezenta proiectele manageriale, iar pe 31 iulie va avea loc proba scrisă. Rezultatele finale vor fi afişate pe 10 august.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

17 posturi scoase la concurs de instanţele din Argeş pentru promovarea magistraţilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Apel Pitești | Curtea de Argeş | Judecătoria Piteşti | Topoloveni

Ultimele articole