250 de milioane de euro pentru microbuze electrice

de | 19.05.2023 19:21 | Știri, Economic, Național

Ministerul Educației a anunțat că s-a lansat apelul pe fonduri nerambursabile pentru achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi. Astfel, se acordă 250 de milioane de euro pentru microbuze electrice pentru elevi.

”Acordăm 250 de milioane de euro pentru microbuze electrice pentru elevi. Vizăm îmbunătățirea transportului școlar, cu precădere în zonele izolate, cu populație scăzută, prin furnizarea de microbuze școlare electrice, prietenoase cu mediul și cu un consum energetic redus. Această măsură urmărește facilitarea accesului copiilor la educație, prin protejarea mediului înconjurător în același timp, contribuind, totodată, și la obiectivul Uniunii Europene de a reduce emisiile nete de gaze cu efect de seră cu cel puțin 55% până în 2030”, au scris cei de la Ministerul Educației pe pagina de Facebook.

Găsiți aici toate amănuntele.

Sursă foto: Facebook Ministerul Educației.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au fost premiați câștigătorii concursului ”Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Municipiul Pitești”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei