26 de jandarmi argeșeni au fost avansați în grad

de | 17.12.2023 16:15 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

26 de jandarmi argeșeni au fost avansați în grad cu ocazia Zilei Naționale a României. Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș au primit o tresă în plus pe epoleți, data de 1 decembrie căpătând astfel o dublă semnificație pentru ei.

Patru ofițeri și 22 de subofițeri au primit noile grade din partea inspectorului-șef, colonelul Marius-Cezar Toma, fiind astfel recompensați pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Festivitatea de avansare în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Astfel, cadrele IJJ Argeș avansate au fost: în gradul de colonel – lt.col. Angheloiu Constantin, în gradul de locotenent colonel – mr. Comănescu Silviu, mr. Nicolae Alin, mr. Vuță Claudiu, în gradul de plutonier adjutant șef – plt.adj. Bădiță Viorel, plt.adj. Călin Radian, plt.adj. Cârstea Dan, plt.adj. Crețu Vasile, plt.adj. Cristea Răzvan, plt.adj. Dincă Cristian, plt.adj. Drăghici Florin, plt.adj. Ene Andreea, plt.adj. Ivănuș Mihai, plt.adj. Mihalcea Sorin, plt.adj. Mincu Marian, plt.adj. Sgondoiu Leonid, plt.adj. Tănase-Mogârdău Cornel, plt.adj. Titulescu Iulian, plt.adj. Toma Constantin, plt.adj. Voicu Cristian, în gradul de plutonier adjutant – plt.maj. Bușcă Ovidiu, plt.maj. Matei Alexandru, plt.maj. Șugubete Mădălin, în gradul de plutonier major – plt. Brătulescu Mihai, plt. Călin Geani, plt. Popescu Roxana.

Astfel, 4 ofițeri și 22 de subofițeri au primit o tresă în plus pe epoleți, într-un cadru festiv, de la inspectorul-șef, colonel Marius-Cezar TOMA, care le-a înmânat noile grade și i-a felicitat pentru efortul depus în executarea cu succes a misiunilor încredințate.

 

De asemenea, o parte importantă din personalul unității a fost recompensat și felicitat pentru modul de implicare în desfășurarea activităților specifice. Le adresăm sincere felicitări colegilor recompensați și mult succes în activitate!”,  a transmis Jandarmeria Argeș. 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Jandarmii argeșeni au oferit copiilor nevoiași ghetuțe noi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Jandarmeria Argeș