(VIDEO) Jandarmii argeșeni au oferit copiilor nevoiași ghetuțe noi

de | 08.12.2023 15:03 | Județean, Eveniment

Pentru al doilea an consecutiv, jandarmii argeșeni au adus bucurie în sufletul copiilor din zonele defavorizate ale județului Argeș.

Astfel, și anul acesta ei s-au implicat în campania națională “Încalță un copil de iarnă”, iar aproximativ 40 de copii au primit în dar de la jandarmii argeșeni ghetuțe noi, care le vor aduce bucurie pe chip și în suflet, astfel zăpada și sezonul de iarnă nu vor mai reprezenta o problemă pentru ei.

Campania, inițiată de Fundația Zurli, s-a desfășurat cu sprijinul colectivului din cadrul Școlii Gimnaziale Alexandru Davila din Pitești, care se va ocupa ca încălțămintea să ajungă la copiii defavorizați din Centrul Școlar de Educație Incluzivă Sf. Filofteia Ștefănești, precum și la copiii din comuna Hârsești.

Suntem convinși că micul nostru gest va motiva și alți cetățeni să ne urmeze exemplul și împreună, puțin câte puțin să reușim să facem mai mult pentru acești copii.”, transmit reprezentanții IJJ Argeș

În pragul sărbătorilor de iarnă mulți copii nevoiași din Argeș așteaptă un mic semn că nu sunt uitați de Moș Crăciun. Fiți parte din echipa oamenilor cu suflet mare și oferiți-le acestor copii un motiv de bucurie.

Foto: IJJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Panică într-o gospodărie din Bradu! O autoutilitară a fost cuprinsă de flăcări

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș