Penitenciarul Mioveni ar putea deveni un punct de lucru pentru Leoni

de | 08.12.2023 15:11 | Mioveni, Administrație, Din ediția tipărită

Când antreprenorii se plâng de migrația personalului, Penitenciarul Mioveni se remarcă prin faptul că oferă forță de muncă sigură și fidelă companiei cu care a încheiat contractul pentru furnizarea resursei umane.

director la Penitenciarul Mioveni

Noul director al unității de detenție, Patric Ghebaru, a reușit să crească numărul persoanelor private de libertate care prestează activități remunerate la agenți economici privați prin încheierea de noi contracte în acest sens. Mai mult, primul angajator de amploare care a parafat un acord cu Penitenciarul Mioveni are planuri noi de a dezvolta colaborarea.

Profesionalismul nostru, obținut cu perseverență și dedicare, a început să capete recunoaștere la nivelul întregului județ. Datorită seriozității noastre, un alt partener, Leoni Wiring Systems Pitești, a solicitat suplimentarea cu un nou schimb de muncă și, în acest sens, se explorează posibilitatea înființării unui nou punct de lucru chiar în incinta penitenciarului.”, a anunțat unitatea pe pagina oficială.

angajati paleti - Penitenciarul Mioveni ar putea deveni un punct de lucru pentru Leoni

Leoni are deja, în două schimburi, 100 de salariați din rândul persoanelor private de libertate.

Pe data de 1 noiembrie, a fost deschis un punct de lucru destinat persoanelor private de libertate în cadrul firmei ANEPAL, care activează în domeniul reciclării paleților de lemn și îi reintroduce în circuitul comercial, având puncte de lucru în Poienarii de Argeș, Mihăești și Merișani. La nicio lună de la demararea activității după o vizită a directorului Patric Ghebaru la sediul ANEPAL Ambalaje și în urma dialogurilor purtate, s-a decis extinderea și suplimentarea numărului de persoane private de libertate implicate în muncă.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Jandarmii argeșeni au oferit copiilor nevoiași ghetuțe noi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Penitenciarul Mioveni

Ultimele articole