299 de carduri alimentate cu suma de 2.000 lei ajung în Argeș! Află cine beneficiază de ele

de | 09.05.2023 10:50 | Știri, Administrație, Județean

Prefectul Radu Perianu anunță faptul că un număr de 299 de carduri vor ajunge la 60 de primării din județul Argeș pentru a fi distribuite mamelor din categorii defavorizate.

mamewa - 299 de carduri alimentate cu suma de 2.000 lei ajung în Argeș! Află cine beneficiază de ele

De precizat că fiecare card va fi alimentat cu suma de 2.000 de lei, bani care vor putea fi folosiți pentru cumpărarea celor necesare copiilor. Lucrurile vor putea fi achiziționate doar din magazinele care participă la acest program.

Radu Perianu informează că aceste carduri vor putea fi preluate începând de mâine, 10 mai, de către reprezentanții primăriilor din Argeș,,care le vor da apoi beneficiarilor. Cardurile se ridică de la sediul Instituției Prefectului județului Argeș.

Mamele care au fost incluse în program vor primi câte un plic ce conține cardul, codul PIN, instrucțiunile de folosire și lista magazinelor partenere.

Atenție, sumele nu vor fi disponibile imediat! Cardurile vor fi alimentate în momentul în care la Ministerul Fondurilor Europene se va întoarce documentația din care să reiasă că tichetele sunt în posesia beneficiarilor.

 

Important de spus este și faptul că nu vor putea fi retrași bani de pe aceste carduri”, mai transmite prefectul județului Argeș. 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O noua fabrică va fi deschisă în România de japonezii de la Tamura! Vor fi create aproximativ 300 de locuri de muncă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instituția Prefectului Argeș