3 candidați pentru conducerea Serviciului Permise Argeș

de | 11.08.2022 11:36 | Știri, Administrație, Județean

Astăzi, 11 august, la ora 12.00 începe interviul celor trei candidați înscriși pentru postul de șef serviciu (funcţionar public cu statut special) al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – județul Argeș.

Unul dintre cei evaluați astăzi este cel care a asigurat interimatul în ultimul an, Dragoș Mecu. Acesta este în competiție cu predecesorul său Cornel Matei, dar și cu o colegă de serviciu, care a fost examinator.

Candidați sunt recrutați din sursă internă, printre condițiile de înscriere fiind gradul profesional minim subinspector de poliţie și cel puțin 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs.

Astăzi se va și decide cine va ocupa acest post, după terminarea susținerii interviurilor. Contestațiile se vor putea depune în 24 de ore, iar în 2 zile se vor afișa și rezultatele finale.

Postul de şef al SPCRPCV Argeş este vacant din iulie 2020, după ce comisarul şef Emil Angheloiu a ieșit la pensie. De atunci conducerea a fost asigurată doar prin delegări și împuterniciri.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole