3 poduri din Argeș – pe lista de investiții a CNAIR

de | 20.02.2023 13:02 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean

În ultima lună, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat demersurile făcute pentru trei obiective de investiții din județul Argeș. Pe data de 13 februarie, CNAIR a informat publicul interesat că atât pentru podul amplasat pe DN 65 A din comuna Căldăraru, cât și pentru proiectul privind podul pe DN 73D din orașul Mioveni, sat Racovița, s-au emis deciziile de încadrare. În urma solicitării documentației depuse pentru eliberarea acordului de mediu, Agenția pentru Protecția Mediului Pitești a decis că în cazul acestor obiective nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului.

La finele lunii ianuarie, CNAIR a depus solicitare pentru emiterea acordului de mediu și pentru proiectul  „Pod DN 7C km 88+494, județul Argeș” propus a fi amplasat în extravilanul comunei Arefu, fiind vorba de un pod pe Transfăgărășan.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: