46 de școli din Pitești și Uda vor beneficia de finanțare

de | 10.05.2023 15:06 | Știri, Economic, Pitești, Rural

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a venit astăzi cu o veste importantă referitoare la infrastructura școlară. Potrivit edilului, 46 de școli din Pitești și Uda vor beneficia de finanțare pentru a se dota cu ce le lipsește, de la bănci și dulapuri, la calculatoare!

Proiectul depus de municipiul Pitești și comuna Uda – parteneri este pe lista celor declarate eligibile în prima etapă și va intra în evaluarea calitativă pentru a obține finanțare prin PNRR.

”Primul și cel mai important pas în materializarea unui proiect PNRR important pentru școală este făcut:

În 29 martie 2023, municipiul Pitești și comuna Uda – parteneri în cadrul proiectului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, din Municipiul Pitești și Comuna Uda, județul Argeș” au depus cererea de finanțare iar zilele acestea proiectul a fost aprobat pentru că este eligibil!

46 de școli din Pitești și Uda vor beneficia de finanțare pentru a se dota cu ce le lipsește, de la bănci și dulapuri, la calculatoare!

Se dovedește că decizia mea de a nu investi bani din bugetul local în achiziționarea de dulapuri școlare a fost bună, există programe europene cu fonduri nerambursabile dedicate!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: ziarexclusiv.info.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: Strada Tudor Arghezi revine în domeniul public!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole