anchetaonline.ro

5.000 de femei vor fi sprijinite prin programul „Femeia Antreprenor”

de | 18.08.2022 14:31 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național, Politic

Joi, 18 august, a fost deschis primul apel al programului “Femeia Antreprenor”, lansat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, PNL, dorind prin astfel de proiecte să susțină egalitatea de gen și mediul de afaceri.

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, mărturisește că a întâlnit în Argeş, în Timiş şi în toată ţara, antreprenoare care susţin, prin afacerea lor, comunităţi întregi.

5000 de femei vor beneficia de sprijin prin acest program, care le oferă posibilitatea de a investi în următorii 5 ani. Suma nerambursbabilă maximă pe care o societate o poate accesa este de 200.000 de lei, iar termenul limită este 30 septembrie 2022.

E un semnal important. Avem nevoie de cât mai multe programe economice liberale care să vină în sprijinul dezvoltării IMM-urilor românești și care să ofere șanse reale femeilor. Independența financiară este o condiție esențială pentru ca egalitatea de gen să devină funcțională.
Doamnelor, mult succes!”, a transmis Alina Gorghiu.

Pentru mai multe informații privind acest program, click AICI. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu a vizitat Complexul de tip familial Valea Mare, din Ștefănești

 

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: