5 dealeri prinși cu droguri la tabăra de vară de la Băile Tuşnad la care a participat Viktor Orban!

de | 24.07.2022 18:07 | Știri, Eveniment, Național

La Tabăra de Vară „Tusvanyos”, de la Băile Tuşnad, la care a participat și Viktor Orban, au fost depistați cinci tineri care aveau asupra lor droguri de risc şi de mare risc, în cadrul unor acţiuni derulate de specialiştii în combaterea criminalităţii organizate.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş au acţionat , în decursul zilelor de 19 și 23 iulie, pentru combaterea traficului şi consumului de droguri în oraşul Băile Tuşnad, cu ocazia desfăşurării unor manifestări publice, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Harghita, preluate de Agerpres.

Poliţiştii au constatat cinci infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu, fiind depistate în interiorul unui festival cinci persoane, toate din judeţul Harghita, având asupra lor diferite cantităţi de droguri de risc, sub formă de canabis, şi de mare risc, sub formă de comprimate de ecstasy. Drogurile ar fi fost destinate atât comercializării în cadrul festivalului, cât şi în vederea consumului propriu”, comunică IPJ Harghita.

În acest caz, au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc, fără drept.

Cercetările sunt continuate, împreună cu procurorii DIICOT, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, mai precizează sursa citată.

 

Foto descriptiv/ Sursa Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Viktor Orban îl acuză pe Trump pentru război!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole