anchetaonline.ro

Viktor Orban îl acuză pe Trump pentru război!

de | 23.07.2022 15:33 | Știri, Eveniment, Național

Viktor Orban a ținut să își expună punctul de vedere cu privire la razboiul din Ucraina, acuzându-l pe Trump pentru catastrofă. De asemenea, premierul maghiar a făcut mai multe remarci la adresa occidenului, spunând că este nevoie de o nouă strategie.

Rușii ne-au spus cererile lor: fără aderarea la NATO a Ucrainei și fără arme cu rază lungă de acțiune care să ajungă pe teritoriul său. Occidentul nici nu a vrut să negocieze despre asta. Acest refuz a declanșat războiul”, a precizat premierul..

Dacă Trump ar fi fost președinte și Merkel ar mai fi fost în funcție, războiul din Ucraina nu ar fi izbucnit niciodată”, a adăugat acesta.

De asemenea, Viktor Orban a mai spus și că se caută noi aliați iar războiul a zdruncinat cooperarea polono-maghiară.

Noile guverne din Cehia și Slovacia s-au îndreptat către „post-vest”, dar nu au înțeles că își pun caii într-un grajd care arde”, a mai informat Viktor Orban.

La Adunarea Generală a ONU din 2018, Viktor Orban susținea că Donald Trump este un„model” pentru mișcarea suveranistă.

Totodată, Viktor Orban a fost primul lider al unei țări din Uniunea Europeană, în 2016, care a susținut candidatura lui Trump la președinție iar ulterior, Trump l-a găzduit pe Orban la Casa Albă.

Sursa Foto HotNews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident între un autoturism și o autocisterna cu 2 victime!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Donald Trump | NATO | ONU | Ucraina