În 5 zile s-au strâns 1.274 de semnături. Cosmin Petrescu: ”Hai să facem din Curtea de Argeș o destinație turistică de top!”

de | 11.04.2024 19:06 | Curtea de Argeș, Politic

Potențialul uriaș al turismului în Curtea de Argeș poate fi revitalizat cu o administrație liberală orientată spre rezultate, acesta a fost mesajul transmis de președintelui PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, astăzi la conferința pe care a organizat-o și a moderat-o – ”Orașul Regal, Curtea de Argeș și Transfăgărășanul”.

Potrivit informării celor de la PNL Argeș, la evenimentul dedicat turismului din zona Curtea de Argeș au participat peste o sută de antreprenori și invitaților valoroși. Au vorbit, Constantin Cadariu, fost ministru al Turismului, Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour, Vlad Oprea, primar Sinaia, Radu Perianu, prefect al județului și candidat liberal la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, Istvan Szabo, manager Afaceri verzi la fundația Conservation Carpathia, Paul Habina, OMD Maramureș, Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar adjunct ISJ Argeș, Sorin Sorescu, director executiv DSVSA Argeș.

 Sursă foto: PNL Argeș.  Sursă foto: PNL Argeș.  Sursă foto: PNL Argeș.

”Am reușit ca în 5 zile să strângem 1274 de semnături de la firme cu 13.689 de angajați pentru susținerea turismului argeșean”

”Alături de invitații noștri am dezbătut, am analizat și am identificat și mai multe modalități de a transforma potențialul pe care îl avem aici, în realitate. Este momentul să punem Curtea de Argeș pe harta turistică globală și să contribuim la dezvoltarea orașului nostru regal! Hai să facem din Curtea de Argeș o destinație turistică de top!

Vom reactiva statutul de stațiune climaterică pe care l-a avut Curtea de Argeș în urmă cu aproape 100 de ani.

Acum este momentul unei noi viziuni, o abordare diferită, smart și eficientă, pe care să o transpunem în realitate. Nu trebuie să așteptăm încă 4 ani pentru a constata că administrația locală iarăși nu a mișcat un deget. Este vital să facem asta și să aducem rezultate rapide pentru comunitate. Am reușit ca în 5 zile să strângem 1274 de semnături de la firme cu 13.689 de angajați pentru susținerea turismului argeșean”,  a declarat Cosmin Petrescu, candidat PNL la primăria Curtea de Argeș, potrivit sursei citate.

Un prim pas pentru dezvoltarea zonei a fost crearea Organizaţie de Management al Destinaţiei (OMD) pentru zona de Nord Vest – Curtea de Argeș și Transfăgărșan iar localitățile care urmează să adere, potrivit liberalilor, nu sunt puține: Bascov, Budeasa, Drăganu, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș, Merișani, Mălureni, Băiculești, Ciofrângeni, Tigveni, Curtea de Argeș, Valea Danului, Albești de Argeș, Valea Iașiului, Mușătești, Domnești, Cepari, Șuici, Cicănești, Corbeni, Brăduleț, Corbi, Nucșoara, Sălătrucu, Arefu.

 Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Președintele PNL Argeș: ”Avem un număr de femei candidate la primărie care s-a dublat în comparație cu acum patru ani”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cosmin Petrescu. | Curtea de Argeş | PNL Argeș