Președintele PNL Argeș: ”Avem un număr de femei candidate la primărie care s-a dublat în comparație cu acum patru ani”

de | 10.04.2024 21:14 | Județean, Politic

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, susține egalitatea de șanse, mai ales în politică. Și în acest sens mărturisește că în Argeș numărul de femei candidate la primărie s-a dublat în comparație cu acum patru ani.

”Voi continua să promovez și să susțin femeile!

Egalitatea de șanse trebuie să devină realitate, mai ales în politică, nu doar un discurs lipsit de finalitate în fapte.

În Argeș, suntem pe calea cea bună. Avem un număr de femei candidate la primărie care s-a dublat în comparație cu acum patru ani.

Denisa Maria Catrinu este una dintre aceste femei. Este lozul câștigător al meu și al PNL Arges pentru viitorul comunei Dobrești.

Și o voi sprijini în toate proiectele sale de viitoare primăriță. Pentru că o femeie poate face mult mai multe din această funcție. Poate obține succes acolo unde mulți bărbați dau greș

Pentru că o femeie este mult mai hotărâtă, motivată și empatică, este mai bine pregătită profesional și are soluții sănătoase pentru orice provocare. Pentru că este în stare să depășească orice bariere sociale, politice sau mentale dacă asta înseamnă că va putea aduce bine în viața oamenilor. În viața tuturor oamenilor!”, a precizat în mesajul postat pe pagina de Facebook, Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Radu Perianu: Campioanele economice ale României sunt conduse de liberali!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | PNL Argeș

Ultimele articole