anchetaonline.ro

(VIDEO) Un aparat de gătit improvizat de un piteștean putea să provoace o tragedie

de | 27.01.2023 09:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

INFORMAȚII NOI

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, pompierii intervin cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autospecială de cercetare chimică biologică, radiologică și nucleară.

Salvatorii au pătruns pe fereastră și în interiorul locuinței, situată la etajul 1, erau fum și miros de gaze, posibil de la o oală uitată pe aparatul de gătit.”, anunță ISU.

În jurul orei 23:00, locuitorii din blocul cu pricina s-au întors în apartamente. Pompierii au desfășurat cercetări, alături de un echipaj al distribuitorului de gaze pentru identificarea altor scurgeri de gaze.

Alimentarea cu gaze a fost oprită la trei locuințe.

Din primele verificări, reiese că în locuința victimei a fost găsit un aparat de gătit improvizat, conectat la conducta de gaze.

În urma măsurătorilor, au fost identificate valori crescute ale prezentei gazului la alte două locuințe și s-a luat măsura de oprire a alimentării cu gaze”, transmite ISU Argeș.

Bărbatul găsit semiconștient, în vârstă de 50 de ani, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD, iar un echipaj al SAJ a preluat o fetiță, care a făcut un atac de panică, urmând să o transporte la Spitalul de Pediatrie.

Știre inițială, 26 ianuarie , ora 22:35

Un apel la 112 anunța, joi seara, că într-un bloc din cartierul Războieni din Pitești, s-a sesizat un miros puternic de gaze.

30 de adulți și 20 de minori au fost evacuați din blocul respectiv.

La fața locului, pompierii desfășorară cercetări, iar într-un apartament a fost găsit un bărbat semiconştient.

 

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fata de 13 ani, dată dispărută, a fost găsită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: