Pitești – Lucrări de extindere a rețelei de canalizare menajeră

de | 27.01.2023 08:45 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • Extindere reţea canalizare menajeră pe o stradă din Pitești

Reprezentanții Primăriei municipiului Pitești anunță faptul că în data de 25 ianuarie 2022, a avut loc predarea amplasamentului la obiectivul „Extindere reţea canalizare menajeră pe strada Rudolf – Cumpăna, nr. 8, mun. Piteşti‟, lucrare cuprinsă în Programul de investiţii pe anul 2023 al societăţii Apă Canal 2000 S.A.
De menționat că această conductă, în diametru de 250 mm, va deservi șapte proprietăți, extinderea urmând a fi realizată pe o lungime de 95 m.
Contractul are o valoare de 130.719 lei fără T.V.A..
Termenul de execuție este de două luni iar S.C. Jet Construct Pipe S.R.L. este executantul lucrării.
  apa-canal-canalizare Pitești

. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de  Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti,  si Topoloveni si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, , Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla,  si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

 

 

 


<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000