Aproape 6 kilograme de cannabis au fost descoperite într-un compresor de aer

de | 23.06.2023 19:15 | Știri, Eveniment, Național

Aproape 6 kilograme de cannabis au fost descoperite vineri, de poliştiştii şi procurorii DIICOT Timişoara, într-un compresor.

Pachetul a fost trimis prin colet din Spania, în România, conform autorităților.


Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu un echipaj canin din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, au desfăşurat o acţiune la punctul de lucru al unei societăţi comerciale care prestează servicii de curierat pe ruta Spania-România. În urma controlului, a fost descoperit un compresor de aer care prezenta modificări la nivelul sudurilor şi urme de vopsire proaspătă, iar greutatea nu corespundea cu cea menţionată în cartea tehnică, motiv pentru care s-a procedat la tăierea acestuia, în interior fiind descoperite 8 pachete vidate, care conţineau aproximativ 6 kilograme de cannabis”, a
informat IPJ Timiş, potrivit Digi24.

Datele expeditorului şi ale destinatarului au fost false, iar o persoană s-a prezentat la punctul de lucru al societăţii comerciale, pentru a ridica coletul. Acesta intenţiona să folosească un act de identitate fals.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri, acesta fiind reţinut 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri de risc. Ulterior acesta a fost arestat preventiv.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav între o maşină de poliţie și un taxi! Taximetristul a fost aruncat într-un șanț

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole