AVERILE POLITICIENILOR. Senatorul Dănuţ Bica a pus la ciorap aproape toţi banii câştigaţi anul trecut

de | 23.06.2023 19:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

15 iunie 2023 a fost ultima zi în care argeşenii aflaţi în funcţii publice puteau depune declaraţiile de avere şi interese, fără a fi sancţionaţi legal. An „greu” pentru mulţi dintre aleşii judeţului, care s-au „chinuit” cu salarii sau indemnizaţii de 10.000 – 20.000 de lei, majoritatea de la stat!

Descoperiţi în „Ancheta” ce achiziţii au făcut politicienii argeşeni în ultimii ani, ce bani au mai pus la ciorap, cine e cel mai bogat şi cine câştigă cele mai mari salarii!

Senatorul Dănuţ Bica a pus la ciorap aproape toţi banii câştigaţi anul trecut

Senatorul Dănuţ Bica pare, cu siguranţă, cel mai cumpătat dintre aleşii Argeşului. Parlamentarul care face naveta cu maxi-taxi la Bucureşti obişnuieşte să cheltuiască foarte puţin şi să pună deoparte aproape tot ce câştigă – cel puţin aşa reiese din ultima declaraţie de avere.

În urmă cu un an, senatorul PNL Dănuţ Bica declara conturi şi depozite bancare în valoare totală de 734.000 lei şi 20.000 euro. Între timp, activele financiare ale parlamentarului liberal au crescut substanţial, suma totală aflată în prezent în conturile lui Dănuţ Bica fiind de peste 960.000 lei şi 25.000 euro, ceea ce înseamnă că pe parcursul ultimului an a pus deoparte 226.000 lei şi 5.000 euro.

Declaraţia de avere completă a senatorului PNL Dănuţ Bica – AICI

Suma economisită de senatorul PNL reprezintă o parte importantă din veniturile pe care acesta împreună cu soţia le-au obţinut pe parcursul ultimului an, respectiv puţin peste 300.000 lei. Dănuţ Bica încasează de la Parlament circa 11.200 lei pe lună, la care se adaugă şi pensia de aproximativ 5.500 lei, în vreme ce soţia sa, angajată la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, câştigă un salariu lunar de 7.800 lei.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AVERILE POLITICIENILOR. Vicele Bughiu a primit 60.000 de euro „dar de botez”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica | PNL Argeș | Senatul României

Ultimele articole