AVERILE POLITICIENILOR. Vicele Bughiu a primit 60.000 de euro „dar de botez”

de | 22.06.2023 20:30 | Din ediția tipărită, Importante, Lifestyle, Știri

15 iunie 2023 a fost ultima zi în care argeşenii aflaţi în funcţii publice puteau depune declaraţiile de avere şi interese, fără a fi sancţionaţi legal. An „greu” pentru mulţi dintre aleşii judeţului, care s-au „chinuit” cu salarii sau indemnizaţii de 10.000 – 20.000 de lei, majoritatea de la stat!

Descoperiţi în „Ancheta” ce achiziţii au făcut politicienii argeşeni în ultimii ani, ce bani au mai pus la ciorap, cine e cel mai bogat şi cine câştigă cele mai mari salarii!

Vicele Bughiu a primit 60.000 de euro „dar de botez”

Dacă George Simion, liderul AUR, a făcut „profit” de 400.000 euro din darul primit la nunta de pomină din august 2022 – conform declaraţiei de avere a acestuia – , în Argeş, vicepreşedintele CJ, Adrian Bughiu, a strâns o mică avere după botezul copilului luat de acesta în plasament.

În urmă cu câteva luni, familia vicepreședintelui CJ Adrian Bughiu s-a mărit cu un nou membru, după ce acesta împreună cu soţia sa, Lavinia, au luat în plasament un nou-născut. Micuţul pe care cei doi vor să îl adopte a fost creştinat în luna aprilie, oaspeţii de la petrecerea de botez ce a avut loc la salonul Happy Mariage dovedindu-se mai mult decât generoşi, pentru că, potrivit declaraţiei de avere a vicelui CJ, aceştia au oferit daruri în sumă totală de 295.000 lei, echivalentul a 60.000 de euro.

Declaraţia de avere completă a vicepreşedintelui CJ Adrian Bughiu AICI!

Vicepreşedintele Adrian Bughiu câştigă circa 12.000 lei lunar, în vreme ce soţia sa, Lavinia Bughiu, este remunerată cu minimul pe economie la firma familiei.

Cadourile de valoare par să fie la modă printre aleşi. Astfel, senatorul PSD Cristina Stocheci a menţionat în declaraţia sa de avere cadoul primit de fiica sa la majorat şi anume suma de 20.000 lei.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AVERILE POLITICIENILOR.  Mihai Coteţ – oficial cel mai bogat politician din Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Bughiu | Consiliul Județean Argeș | Cristina Stocheci