AVERILE POLITICIENILOR.  Mihai Coteţ – oficial cel mai bogat politician din Argeş

de | 22.06.2023 19:30 | Știri, Din ediția tipărită, După subiect, Importante, Lifestyle

15 iunie 2023 a fost ultima zi în care argeşenii aflaţi în funcţii publice puteau depune declaraţiile de avere şi interese, fără a fi sancţionaţi legal. An „greu” pentru mulţi dintre aleşii judeţului, care s-au „chinuit” cu salarii sau indemnizaţii de 10.000 – 20.000 de lei, majoritatea de la stat!

Descoperiţi în „Ancheta” ce achiziţii au făcut politicienii argeşeni în ultimii ani, ce bani au mai pus la ciorap, cine e cel mai bogat şi cine câştigă cele mai mari salarii!

Mihai Coteţ – oficial cel mai bogat politician din Argeş

Consilierul local liberal Mihai Coteţ poate fi declarat cel mai bogat politician argeşean, conform declaraţiilor de avere publicate în ultimele zile. Spre deosebire de mulţi politicieni din judeţ, care au lucrat doar la stat, preşedintele PNL Piteşti şi-a construit averea ca investitor privat.

mihai si cristina cotet

Mihai Coteţ şi soţia sau au obţinut doar anul trecut din dividende de la firmele Lubricants Trade AG şi Radical Zero peste 12,6 milioane lei, indemnizaţiile şi salariile fiind practic „mărunţiş” de câteva zeci de mii de lei. Consilierul local PNL şi-a plasat majoritatea banilor în firmele pe care le deţine sub formă de împrumuturi, având, de asemenea, şi conturi şi depozite în valoare de circa 80.000 lei, 80.000 dolari şi 9.000 euro.

Citiţi AICI declaratia de avere a lui Mihai Coteţ!

Liderul PNL Piteşti deţine mai multe terenuri în Piteşti, o casă şi un apartament în Piteşti, precum şi două garsoniere la Năvodari.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AVERILE POLITICIENILOR. Deputatul Pavelescu – aproape 300.000 euro bani daţi cu împrumut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Coteț | PNL Pitești | Radical Zero