ISU Argeș- Punct de Lucru temporar pe Transfăgărășan

de | 22.06.2023 19:20 | Știri, Eveniment, Județean

Având în vedere faptul că cel mai frumos drum din țară, Transfăgărășanul, a fost deschis circulației vehiculelor, începând de ieri, 21 iunie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a operaționalizat astăzi, Punctul de Lucru temporar la Baza Salvamont ”Cota 2000”.

Potrivit ISU Argeș, punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care este pregătit să intervină, la nevoie, pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță.

Operaționalizarea acestuia a fost realizată în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Instituției Prefectului.

Echipele de intervenție vor fi prezente non stop în situaţii de urgenţă pe Transfăgărășan și în proximitatea acestuia, iar în unele cazuri, inclusiv în zona județului Sibiu, colaborând cu structurile de intervenție în situații de urgență ale acestuia.

Circulația pe acest sector de drum va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 7.00 – 21.00.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) S-a deschis Transfăgărășanul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole