Bălilești: Amendă de 5000 de lei și lemnul confiscat

de | 22.06.2023 18:45 | Știri, Eveniment, Județean

Un tânăr de 23 de ani, din Bălilești, s-a ales cu o amendă în valoare de 5.000 de lei, după ce a transportat ilegal lemne.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești, au finalizat verificările privind activitățile de transport material lemnos efectuate de către un bărbat din Bălilești, care nu are calitatea de transportator autorizat pentru această activitate.

Potrivit verificărilor efectuate în aplicația SUMAL 2.0, în perioada 12 ianuarie – 24 mai, tânărul ar fi efectuat 27 de transporturi de material lemnos.

Volumul  total  transportat în această perioadă ar fi fost de peste 50 de metri cubi, în condițiile în care limita legală pentru transportatorii neprofesioniști este de 20 de metri cubi pe an calendaristic.

În urma celor constatate, tânărul s-a ales cu o amendă în valoare de 5.000 de lei și, de asemenea, i-a fost confiscată cantitatea de 50,356966 m.c. material lemnos, în valoare de 9.550,10 lei.

foto descriptiv Vocea Vâlcii

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri! Vindeau canabis tinerilor

Pitești: Pietoni amendați pentru traversare prin locuri nepermise

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bălileşti