S-a aprobat! Al 6-lea LIDL din Pitești va fi la Autogara Sud!

de | 04.05.2022 20:00 | Economic, Pitești, Știri

În vara anului trecut, săptămânalul ANCHETA vă informa că se pregătește ridicarea unui nou supermarket LIDL în Autogara Sud. În ședința Consiliului Local Pitești, din 28 aprilie, acest demers a mai făcut un pas, prin aprobarea planului urbanistic zonal necesar pentru construirea complexului comercial.

După cum se arată în documentație, suprafața ce va fi ocupată de viitorul LIDL, cu tot cu parcare și căi de acces, va fi de 6.715 mp și aparține SC Astra SA. Accesul se va face atât din str. Târgul din Vale, cât și din str. Tudor Vladimirescu. Minimum 5% din suprafață alocată va fi ocupată de spații verzi, cu rol decorativ și de agrement. Sunt propuse 115 locuri de parcare amenajate în interiorul amplasamentului, iar la fiecare patru locuri de parcare va fi plantat un arbore.

autogara sud microbuze

Lângă viitorul Lidl, va fi păstrată și Autogara Sud care va asigura un vad comercial generos pentru supermarket, fiind convenabil și pentru cei care vin din alte localități să își facă aprovizionarea la Pitești. Investiția vine mănușă pentru acest cartier uitat al Piteștiului, care nu are niciun supermarket de proximitate.

Lidl în construcție la CNCD

Lidl este în plină expansiune la nivelul municipiului. Are deja magazine în Prundu, în Găvana, pe str. Exercițiu și pe Calea Drăgășani, iar un altul se află în construcție în zona CNCD. De asemenea, se mai pregătește ridicarea unui alt centru comercial din rețea în zona Bascov, pe locul fostului service IATSA.


Citește, de asepemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole