Traficant prins cu 70 de pungi cu droguri la Electric Castle!

de | 18.07.2022 08:59 | Știri, Eveniment, Național

În cursul zilei de ieri, 17 iulie 2022, procurorii D.I.I.C.O.T, din cadrul Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unui inculpat pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul este cercetat pentru deținere și vânzare de droguri cu efecte psihoactive în formă continuată.
Astfel, în cursul zilei de duminică, inculpatul a fost surprins de către polițiști din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca în cadrul festivalului Electric Castle, după ce acesta a vândut unui consumator un plic conținând 0,7211 grame substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive, denumirea drogului fiind 3MMC (3-Methylmetchatinone).

mmc3 - Traficant prins cu 70 de pungi cu droguri la Electric Castle!
În urma controlului corporal au fost descoperite și ridicate încă 7 plicuri conținând substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive cu o cantitate totală de 5,3 grame, de asemenea, cu ocazia percheziției mașinii acestuia au mai fost descoperite încă 62 de plicuri conținând substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive, în valoare totală de 44 grame, un telefon mobil și suma de 4.150 de lei.
Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară a imobilelor folosite de inculpat, în comuna Bonțida și în municipiul Cluj-Napoca, unde au fost fiind descoperite și ridicate diferite cantități de substanțe interzise la deținere, un telefon mobil și suma de 4.000 de lei.

mmc33 e1658123603896 - Traficant prins cu 70 de pungi cu droguri la Electric Castle!
În cursul zilei de astăzi, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Astăzi, 18 iulie – Se oprește curentul în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj-Napoca