Grătare cu miros de…amenzi, în week-end!

de | 18.07.2022 09:25 | Eveniment, Județean, Știri

  • Grătare cu miros de…amenzi, în week-end!

 

În week-endul ce tocmai a trecut au avut loc mai multe acțiuni punctuale pe raza județului Argeș, în special în zona montană, în localitățile Arefu, Brăduleț, Lerești, pe malul râului Cumpăna și Valea Vâlsanului.

Scopul acestor acțiuni a fost prevenirea, reducerea și eliminarea impactului negativ asupra mediului, generat de practicarea inadecvată a activităților de picnic.

de amenzi

În acest context au fost date 35 de amenzi în valoare totală de 7000 de lei și 40 de avertismente au aplicat jandarmii argeșeni în acest sfârșit de săptămână, celor care desfășurau activități de picnic în spații neamenajate.

Mai multe persoane au fost depistate în timp ce desfășurau activități de picnic în spații neamenajate, acestea fiind sancționate „conform art. 7, litera q din Legea 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic.”

de amenzi

De asemnea, pentru parcarea autoturismelor pe spațiul verde, neamenajat în acest sens, persoanele au fost sancționate „conform art. 7, litera g din Legea 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic.”

 

Reamintim cetățenilor că activitățile de picnic se pot desfășura numai în spațiile special amenajate și atragem atenția asupra impactului negativ pe care îl au asupra mediului înconjurător practicarea inadecvată a acestora”, transmit reprezentanții IJJ Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: