8 migranți au fost găsiți ascunși într-un camion frigorific, în Vama Giurgiu

de | 05.03.2024 21:15 | Știri, Eveniment

Mai mulți migranți au fost găsiți ascunși într-un camion frigorific, în Vama Giurgiu.

Este vorba despre 7 bărbați și o femeie, care au ajuns la spital în stare gravă, cu hipotermie, după ce au fost ascunși într-un camion frigorific, printre cutii cu condimente. Aceștia au fost salvați de polițiștii de frontieră din Giurgiu.

Evenimentul s-a petrecut marți dimineața, în jurul orei 04:00.

Șoferul era un bărbat turc, de 26 de ani, care le-a spus polițiștilor de frontieră că transportă condimente, din Turcia în Germania, conform Digi24.

La controlul de frontieră, polițiștii au depistat opt persoane, șapte bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, ascunse în semiremorca autocamionului, echipată cu instalație frigorifică, printre cutiile cu condimente. La momentul coborârii din mijlocul de transport, persoanele au acuzat o stare de rău și hipotermie”, scrie în comunicatul Poliției de Frontieră Române.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie de 91 de ani a fost lovită de mașină în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole