Printre elevii uciși la școala din Belgrad se află și fata lui Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei din Zalău

de | 05.05.2023 11:45 | Știri, Eveniment, Național

Durere și tristețe pentru antrenorul echipei de volei SCM Zalău, Dragan Kobiljski care și-a pierdut fata în atentatul de la școala din  Belgrad.

Printre victimele elevului de 13 ani din Belgrad se afla și fata antrenorului. Acesta a plecat de urgență acasă iar în momentul când a ajuns în fața școlii, s-a recules împreună cu soția lui.

Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad. Conducerea SCM Zalău, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de Dragan și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale. Sincere condoleanțe!”, a transmis SCM Zalău, pe pagina de Facebook.

Reamintim faptul că un elev de la o școală din Belgrad, Kosta Kecmanovic, a furat două arme de la tatăl său și a împușcat mai mulți colegi și un paznic. Au murit opt elevi și paznicul iar o profesoară și mai mulți copii sunt internați în spital.

Din informațiile transmise de polițiști aflăm că acesta își plănuise masacrul cu cel puțin o lună în urmă, totul fiind trecut pe o foaie A4.

Foto: gsp.ro

Mai multe detalii legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro

Elevul din Belgrad care a ucis 8 colegi și un paznic – plănuise atacul cu o lună înainte

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgrad