Campionatul European Kaiac-Canoe de Sprint pentru juniori și U23. Piteștenii sunt în finală

de | 28.07.2023 17:57 | Administrație, Județean, Lifestyle, Național, Pitești, Știri

Vești de la Campionatul European Kaiac-Canoe de Sprint pentru juniori si U23 Montemor-o-Velho (Portugalia): Frații Adrian și Victor Stepan s-au calificat în finalele probelor de canoe 2 masculin U23 -1000 m, iar Nadia Haidar s-a calificat în finala probei de kaiac 1 feminin juniori-1000 m.

În perioada 26-30 iulie 2023 la Montemor-o-Velho, în Portugalia,  se desfășoară Campionatul European Kaiac-Canoe de Sprint pentru juniori și U23. CSM Pitești este reprezentată de Haidar Nadia și frații Adrian si Victor Stepan. Acetia fac parte din echipa României la Campionatul European Kaiac-Canoe de Sprint pentru juniori și U23 Montemor-o-Velho (Portugalia). ”Rezultate calificări Campionatul European de Sprint pentru juniori și U23, Montemor-o-Velho (Portugalia): frații Adrian și Victor Stepan s-au calificat în finalele probelor de canoe 2 masculin U23 -1000 m, iar Nadia Haidar s-a calificat în finala probei de kaiac 1 feminin juniori – 1000 m”, anunță cei de la CSM Pitești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook CSM Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Munciii a trimis Corpul de Control în Mureș. Simona Bucura-Oprescu: ”Voi fi intransigentă cu toți cei care nu își fac treaba”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești | Pitești | Portugalia

Ultimele articole