Simona Halep – o nouă veste tristă în cazul de dopaj!

de | 01.09.2023 11:26 | Eveniment, Știri

O nouă veste tristă pentru Simona Halep în cazul dopajului: verdictul în dosarul în care e acuzată a fost amânat din nou, conform Antena 3 CNN.

Acest lucru e foarte dezamăgitor, tot ce doresc este să fiu judecată, este mesajul transmis de sportiva pe contul său de Instagram.

Cunoscută sportivă Simona Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019, a fost audiată în zilele de 28 şi 29 iunie, de către Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului, după ce cazul în care este acuzată a fost amânat de mai multe ori.

Simona Halep, este suspendată din 7 octombrie 2022, provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la finalul lunii august 2022, în timpul US Open.

Potrivit sursei citate, substanţa depistată este prezentă pe lista medicamentelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping.

Sursa Foto Ego.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un copil de 7 ani a ajuns la spital după ce a fost mușcat de câinele familiei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Halep