Se lucrează la demolarea Stadionului ”Nicolae Dobrin”!

de | 28.09.2023 09:15 | Administrație, Pitești

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a publicat astăzi poze de la Stadionul ”Nicolae Dobrin”, unde se lucrează pentru demolarea acestuia, pentru ca în loc să fie construit altul. Gentea apreciază că lucrările de demolare s-ar putea încheia mai repede.

Duminică, 17 august 2023, au început lucrările de dărâmarea a Stadionului ”Nicolae Dobrin”. În locul acestuia va prinde viață noul stadion, care ar urma să fie inaugurat în 2025. Acesta din urmă, va avea o capacitate de 18.190 de locuri, iar proiectarea și execuția vor costa, în total, peste 80 de milioane de euro. Proiectul este finanțat de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării, dar și din bugetul local al municipiului Pitești.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Se lucrează la demolarea Stadionului ”Nicolae Dobrin”!

Deși termenul de finalizare este de 6 luni, ținând cont de ritmul în care se desfășoară, lucrările de demolare se vor încheia mult mai repede!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Suirsă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți,. de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! O nouă escrocherie: email-uri false, trimise în numele ANAF

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole