Sfârșit tragic pentru o tânără! A murit de ziua ei, ucisă de propriul soț

de | 03.10.2023 13:02 | Eveniment, Național

Sfârșit tragic pentru o femeie din Sălaj. Ea a fost ucisă fără milă chiar de propriul soț, imediat după petrecerea de ziua ei.

Femeia tocmai împlinise vârsta de 36 de ani și își serbase ziua alături de prieteni și familie.

După ce au plecat musafirii, tânăra și-a adormit copilul și apoi a mers la somn, fără să se gândească vreun moment la ce va urma să se întâmple.

Partenerul său de viață a așteptat să adoarmă și apoi a sufocat-o în somn. Mai trist de atât este faptul că totul s-a întâmplat în casa în care se afla și copilul lor de 10 ani.

Potrivit observatornews.ro, în urmă cu doi ani, tânăra obținuse un ordin de protecţie împotriva bărbatului şi era hotărâtă să divorţeze. Însă, câteva luni mai târziu a cedat rugăminților soțului ei și a renunțat la restricții, primindu-l înapoi în casă. Lucru care, din păcate, a costat-o propria viață.

Bărbatul ar fi recurs la acest gest extrem din cauza geloziei.

Era urmărită, nu avea voie să vorbească nici măcar cu părinţii. Ea niciodată nu a zis că a fost bătută, dar verbal tot timpul, agresată verbal”, a povestit un apropiat de-al femeii pentru sursa citată

De asemenea, vecinii spun că bărbatul era deseori agresiv cu soția sa, chiar și în public.

Când a venit odată cu ea în scară şi a prins-o de păr şi a tras-o pe scări am strigat la ei: Mă, ce faci? Ce sunt lucrurile astea? Ce faci cu ea?”, spune o femeie. „Taci! Nu te băga! – Aşa mi-a strigat”, a povestit o vecină pentru sursa citată.

După faptă, bărbatul s-ar fi asigurat că victima a rămas fără suflare, iar apoi s-a dus la poliție și a mărturisit că și-a ucis soția.

Bărbatul este acum arestat, dar un copil de zece ani și fratele lui mai mare au rămas fără mamă.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat găsit mort într-o pădure din Mihăești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sălaj

Ultimele articole