Bărbat găsit mort într-o pădure din Mihăești

de | 03.10.2023 11:40 | Județean, Eveniment, Importante

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină, în urmă cu puțin timp, într-o pădure din comuna Mihăești, unde o creangă a unui copac s-ar fi rupt, iar o persoană ar fi rănită.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

De asemenea, la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat și polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung și un tehnician criminalist.

Ajunse la locul solicitării, echipele de intervenție au găsit un bărbat de 61 de ani care era decedat.

Din verificările preliminare s-a stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Mihăești, care se afla în teren cu vegetație forestieră de pe raza localității de domiciliu, împreună cu un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost lovit de o creangă a unui arbore, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări.”, transmite IPJ Argeș

În momentul sosirii echipajelor, bărbatul nu se afla sub creanga căzută.

Din cauza drumului, pentru a ajunge la locul solicitării, echipajele de intervenție s-au deplasat pe jos aproximativ un km.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeie lovită de o mașină, în Cetățeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihăeşti