Programul Național “Anghel Saligny”. Vin bani pentru drumuri și extinderea rețelei de apă

de | 04.10.2023 09:56 | Județean, Politic

  • Miniștrii, parlamentarii, Consiliul Județean și primarii lucrează în echipă pentru dezvoltarea și modernizarea localităților din județ

Primarii Iliuță Doru Dragu de la Recea și Ionel Moloiu de la Hârsești au semnat ieri la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contracte importante finanțate prin Programul Național “Anghel Saligny” pentru dezvoltarea infrastructurii din cele două localități, se arată în informarea PSD Argeș.

La eveniment au participat și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, și președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, aceștia sprijinind permanent autoritățile locale din județul nostru să obțină finanțări pentru dezvoltare și modernizare.

La Recea, contractul semnat ieri prevede modernizarea unor drumuri de interes local cu o lungime totală de 9 km, suma alocată fiind de 15.000.000 de lei.

La Hârsești a fost finanțat cu suma de 15.171.131 de lei proiectul de extindere a rețelei publice de apă și apă uzată în satele Hârsești și Ciobani.

Județul Argeș se află pe primele locuri din țară din punct de vedere al proiectelor finanțate prin Programul Național “Anghel Saligny”. Este vorba despre 171 de obiective în valoare totală de peste 1.500.000.000 de lei, potrivit celor de la PSD Argeș.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura-Oprescu: ”În 2024 PSD va fi partidul cu cele mai multe femei alese în funcții publice!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghel Saligny | Ministerul Dezvoltării | Ministrul Muncii | Recea