Bărbat de 62 de ani din Pitești, lăsat fără permis după ce a trecut pe roșu!

de | 09.10.2023 21:59 | Eveniment, Județean

Din păcate, tot mai mulți șoferi încalcă cu bună știință regulile de circulație. La fel s-a întâmplat și cu un bărbat de 62 de ani din Pitești, care a considerat că nu are rost să aștepte culoarea verde a semaforului pentru a pătrunde în intersecție.

S-a întâmplat ieri, 08 octombrie, pe strada Nicolae Crețulescu, din Pitești. Nu se știe dacă bărbatul a trecut pe roșu din neatenție sau a dat dovadă de tupeu, însă, prin acest gest el a pus în pericol atât propria viață, cât și pe a celorlalți participanți la trafic.

Nerespectarea semnalizării semaforului poate duce la accidente soldate cu victime, însă acest lucru nu îi sperie mai deloc pe șoferi.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 30 de zile.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, transmit reprezentanții IPJ Argeș

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție la fermentarea mustului! Pericol de intoxicare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole