Bătrână de 82 de ani-agresată, jefuită și violată de doi tineri, în propria casă

de | 15.12.2023 21:57 | Eveniment, Național

Caz șocant în Constanța, unde o femeie de 82 de ani a trecut prin momente de groază. Ea a fost agresată, jefuită și violată de doi tineri, în propria casă.

S-a întâmplat în oraşul Negru-Vodă.

Potrivit news.ro, pe 28 noiembrie, în jurul orei 18.00, cei doi tineri, de 19 și 28 de ani, ambii din oraşul Negru Vodă, au intrat cu forța peste bătrână în casa.

A urmat un întreg coșmar pentru femeie. După ce a fost amenințată cu o toporișcă și agresată, pentru a le da toți banii pe care îi are în casă, femeia a fost apoi violată.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, iar victima a fost transportată la spital. Potrivit sursei citate, ea are nevoie de cel puţin o lună de îngrijiri medicale.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 28.11.2023, în jurul orei 18.00, cei doi inculpaţi au pătruns, prin efracţie, în locuinţa persoanei vătămate H.A., în vârstă de 82 ani, situată în oraş Negru-Vodă, str. Liniştei, jud. Constanţa, unde, prin ameninţare cu o toporişca, precum şi prin întrebuinţarea de violenţe, respectiv lovire şi imobilizarea persoanei vătămate, i-au solicitat să scoată sumele de bani pe care le deţinea în casă şi totodată, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, Ş.V. a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta, împotriva voinţei sale, persoana vătămată suferind leziuni traumatice care au necesitat 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au transmis procurorii

În urma administrării probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ieri, 14 decembrie, tinerii au fost prezentaţi în fața instanţei, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Foto descriptiv ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Val de tentative de fraudă pe WhatsApp: „Apreciază postările și vei primi bani!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța

Ultimele articole