Un argeșean de 23 de ani a alimentat cu 4.200 de litri de motorină în interes personal, folosindu-se de cardul de serviciu!

de | 04.01.2024 18:58 | Eveniment, Știri

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș au finalizat, în cursul zilei de 3 ianuarie 2024, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Astfel, din cercetări efectuate, aceștia au stabilit faptul că, în perioada 17 martie – 13 mai 2023, un tânăr de 23 de ani, din Curtea de Argeș, ce era angajat, în funcția de șofer, cu atribuții de gestiune, la o societate comercială,  s-ar fi folosit de cardul de alimentare atribuit autoutilitarei de serviciu în interes personal, dispunând de cantitatea totală de peste 4200 de litri de carburant – motorină.

Prejudiciul cauzat a fost calculat la suma de aproape 30.000 de lei. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

 

Sursa Foto aiudinfo.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer de taxi a fost bătut și jefuit de 5.000 de lei, în București!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești