Un șofer de taxi a fost bătut și jefuit de 5.000 de lei, în București!

de | 04.01.2024 18:24 | Știri

Un eveniment șocant a avut loc în București. Un șofer de taxi a fost bătut și jefuit de 5.000 de lei de către un client, în timp ce se afla staționat în Sectorul 3 din București.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Hoțul, un tânăr în vârstă de 21 de ani din București, a fost arestat pentru 30 de zile.

După ce i-a furat portofelul taximetristului, acesta l-ar fi lovit pe șofer în zona feței, apoi a luat-o la fugă pe stradă.

În fapt, la data de 2 ianuarie 2024, Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a fost sesizat, prin sistem 112, de către un bărbat, șofer al unei companii de taximetrie, cu privire la faptul că, în jurul orei 4.30, în timp ce se afla în autoturismul staționat la o intersecție din sectorul 3, pasagerul acestuia i-ar fi sustras un portofel, în care se aflau 5.000 de lei, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi folosit forța fizică”, transmite Poliția.

Hoțul de 21 de ani a fost identificat drept un tânăr cu antecedente penale.

 

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Reținută pentru tentativă de omor! O mamă din Topoloveni a incendiat apartamentul în care locuia împreuna cu copilul de 8 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: