Argeș: Dealer de droguri prins în flagrant delict!

de | 12.01.2024 16:14 | Eveniment, Importante, Știri

Polițiștii Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat cercetări, într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict.

Astfel, organele de lege l-au depistat, în cursul zilei de joi, 11 ianuarie, în flagrant delict pe un bărbat, după ce ar fi comercializat 20 de grame de droguri de mare risc (4-CMC, cunoscut sub numele de cristal), pentru suma de 2.900 de lei, potrivit polițiștilor.

Acțiunea a avut loc în județul Dâmbovița.

Bărbatul vindea drogurile de mare risc mai multor consumatori din Argeș și Dâmbovița,

Mai mult de atât, polițiștii au descoperit, asupra lui, 7 grame de drog de mare risc (cantitate porționată pentru comercializare), precum și 4.150 de lei și 100 de euro.

În urma acțiunii, i-a fost confiscat autoturismul pe care îl folosea în acest scop.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

Astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus față de acesta arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Pitești! O femeie a fost lovită de o mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Pitești

Ultimele articole