Sfârșit cumplit pentru un argeșean de 55 de ani! A murit strivit de un copac într-o pădure din Băile Olăneşti

de | 18.01.2024 21:54 | Eveniment, Județean

Un incident tragic a avut loc astăzi, în județul Vâlcea. Un argeșean de 55 de ani și-a găsit sfârșitul într-o pădure din staţiunea Băile Olăneşti, după ce o bucată din copacul pe care îl tăia a căzut peste el.

Potrivit agerpres.ro, incidentul s-a petrecut în zona montană Bacea, punctul Culmea Greşi, unde bărbatul se afla la tăiat de lemne.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, dar și oamenii legii.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că bărbatul, în timp ce dobora un arbore, a fost surprins de o bucată din acesta care s-a rupt şi l-a lovit, provocându-i decesul.

Trupul neînsufleţit al bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto descriptiv profimediaimages.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Și-a înscenat un jaf pentru a nu spune familiei că a pierdut 40.000 de euro la păcănele

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băile Olăneşti | Vâlcea

Ultimele articole