Produse făcute în Argeș, la Târgul de Mărțișor de la Senat!

de | 27.02.2024 09:49 | Județean, Lifestyle

Târgul de Mărțișor organizat zilele acestea la Senat a adunat o serie de argeșeni veniți să promoveze produsele din județul nostru. Diversitatea și unicitatea produselor expuse a încântat ochii aleșilor.

Culoarea și bucuria au invadat culoarul de la Senat și, în același timp, și inimile tuturor celor care se opresc preț de câteva momente să admire ce au lucrat cu atâta drag și pasiune pentru bun și frumos. ”De la Maicile de la Schitul Florica la Magiunul delicios de Topoloveni, de la tanti Maria din Stoenești, la Crenguța Pop-artizan din Ștefănești cu mărțișoare și Veronica Eșanu care creează ii minunate, până la designerii piteșteni de la clasa creatoarei Carmen Rădulescu de la Școala de Arte și Meserii – toți aduc primăvara în sufletul nostru! Nu ratați ocazia de a vă bucura de aceste minunății! Iată câteva imagini pentru a vă face o idee despre ce puteți găsi în aceste zile pline de farmec și inspirație!”, transmit liberalii argeșeni pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou concert anunțat la Filarmonica Pitești! Program Beethoven și Dvořák!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mărțișoare | Topoloveni

Ultimele articole